Musik är livsglädje!
Den här sidan omfattas inte av utgivningsbeviset för www.rum.se
 • Kategorier

 • Ansök om RUM-medlemsrabatt för Side By Side 2023

  27 april, 2023 Okategoriserade mildagontaite

  RUM har ett samarbete med Göteborgs Symfoniker kring Side By Side 2023 som innebär att du som är RUM-medlem har rätt till 200 SEK rabatt på deltagaravgiften. Du ansöker om rabatten genom formuläret nedan. Rabatten gäller bara de som deltagit på Side By Side 2023, är RUM-medlemmar i åldrarna 7-25 år och har folkbokföringsadress i Halland eller Västra Götaland (se exakt vilka kommuner RUM-rabatten omfattar under ”Samverkan och stöd”).

  Rabatten kommer att betalas ut först efter att Side By Side är genomfört och samtliga ansökningar granskas mot våra medlemsregister i september.

  OBS! Elever på Göteborgs Kulturskola omfattas inte av RUM-rabatten.

  Är du osäker på om du eller den du söker för är ansluten till RUM, eller vill du bli medlem? Hör med din förening, kulturskola, orkester eller ensemble rörande hur du blir medlem, eller kontakta distriktskonsulent milda.gontaite@rum.se som hjälper dig med att bli RUM-medlem.

  Du som är ansvarig i en förening kan också ansöka om rabatt för flera deltagare samtidigt, då får föreningen den totala rabatten och ansvarar för att fördela den till deltagarna.

  Frågor om Side By Side tas direkt med Göteborgs Symfoniker sidebyside@gso.se. Läs mer om lägret här: www.sidebysidegoteborg.se.

  Sista dagen att ansöka om RUM-medlemsrabatt är 31 augusti.

  KLICKA HÄR NEDANFÖR FÖR ATT KOMMA TILL ANSÖKNINGSSIDAN 👇

  X