Musik är livsglädje!
Den här sidan omfattas inte av utgivningsbeviset för www.rum.se
 • Kategorier

 • Handlingar till distriktsstämma 2021 RUM Halland

  21 april, 2021 Okategoriserade mildagontaite

  Nu är det dags att förbereda sig inför distriktsstämman med RUM Halland. Det gör du genom att läsa i handlingarna och anteckna frågor och funderingar. Missa inte chansen att påverka och få din röst hörd!

  Här nedanför kan du läsa hur mötet kommer gå till och vilka beslut vi ska ta tillsammans.

  Det första som vi ska besluta om är hur året 2020 har varit. I verksamhetsberättelsen står det vad RUM Halland har gjort för aktiviteter och vilket stöd styrelsen har delat ut till sina medlemmar. I bokslut, som innehåller resultat- och balansrapport, står det hur pengarna har fördelats för de olika aktiviteterna.

  Det andra som vi ska besluta om är hur året 2021 ska bli. I verksamhetsplanen står det förslag på aktiviteter som RUM Halland vill genomföra. Styrelsen, som har skrivit verksamhetsplanen, tror att dessa aktiviteter är uppskattade och behövs i RUM Halland. Det finns även förslag på budget inför 2021 som beskriver hur styrelsen föreslår att pengarna som RUM Halland har ska fördelas.

  Vad tycker din förening är viktigt? Delta på mötet och tyck till!
  Varje förening får skicka ombud utifrån antalet medlemmar det finns i föreningen:

  • fem ombud om föreningen har fler än 500 medlemmar i åldern 6–25
  • fyra ombud om föreningen har fler än 200 medlemmar i åldern 6–25
  • tre ombud om föreningen har fler än 50 medlemmar i åldern 6–25
  • två ombud för övriga föreningar

  Du kan fortfarande anmälan dig till distriktsstämman:

  Har du frågor eller funderingar, mejla halland@rum.se eller ring distriktskonsulenten Milda på 0733 76 77 94.

  X