Musik är livsglädje!
Den här sidan omfattas inte av utgivningsbeviset för www.rum.se
 • Kategorier

 • Sök till RUM:s Stråklandslag

  26 februari, 2021 Okategoriserade mildagontaite

  Är du 14-25 år och spelar fiol, viola, cello eller kontrabas så kan du 6 till 14 augusti 2021 få uppleva RUM:s Stråklandslag på Musikkonservatoriet Falun!

  RUM:s Stråklandslag 2021 är en nationell stråkkurs som arrangeras av RUM i samarbete med Musikkonservatoriet Falun och Musikkonservatoriet Faluns vänförening. Kursen vänder sig till dig som spelar stråkinstrument och är 14-24 år. Kursen äger rum på Musikkonservatoriet Falun mellan 6 och 14 augusti 2021.

  Mer information och anmälan hittar du här!

  Du som är RUM-medlem i en förening som är ansluten till RUM Göteborg, RUM Skaraborg, RUM Södra Elfsborg eller RUM Halland, kan ansöka om kursrabatt. Kontakta distriktskonsulenten Milda för mer information milda.gontaite@rum.se eller 073-376 77 94.

  X