Musik är livsglädje!
Den här sidan omfattas inte av utgivningsbeviset för www.rum.se
 • Kategorier

 • Kallelse till distriktsstämma för RUM Halland

  5 februari, 2021 Okategoriserade mildagontaite

  RUM Halland kallar till distriktsstämma för verksamhetsåret 2021! 

  Kallade är medlemsföreningar och medlemmar som är anslutna till RUM och befinner sig inom kommunerna Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Laholm och Varberg.
  RUM eftersträvar en bred medlemsdemokrati och uppmuntrar därför så många föreningar som möjligt att skicka ombud till distriktsstämman.

  På distriktsstämman behandlas det föregående verksamhetsåret, styrelsens ansvarsfrihet, det kommande verksamhetsåret samt val av nya förtroendevalda. Eventuella motioner ska vara inskickade senast en månad innan Distriktsstämman till halland@rum.se. Samtliga handlingar kommer finnas tillgängliga på https://halland.rum.se/ senast två veckor innan distriktsstämman.

  NÄR: Onsdag 5 maj, kl. 19:00 – 20:30.
  VAR: Via Microsoft Teams, så var du vill, där nätverksuppkoppling finns.
  ANMÄLAN: Görs via länken: https://ebas.rum.se/registrations/add/66
  VARFÖR: RUM Halland är med och anordnar bland annat Saxofonworkshop för unga saxofonister. Utöver det delar RUM Halland ut bidrag till föreningarna i distriktet för att de ska kunna genomföra egna aktiviteter så som kurser, workshops och läger.

  Nu finns det chans att engagera sig i RUM Halland genom att gå med i styrelsen.
  Styrelsearbete innebär att ha ca 6 möte per år (just nu är mötena digitalt), besluta om ansökningar som kommer från distriktets föreningar och bedriva demokratiska processer genom RUM:s verksamheter. Till hjälp finns det distriktskonsulent som jobbar med RUM Halland och hjälper med det mesta som t.ex. mötesformalia, bokföring och anmälningar till kurser.
  RUM i utbyte erbjuder ledarskapsutbildningar, nytt kontaktnät och meriter på CV!
  Så brinner du för musik och kultur? Vill du prova styrelsearbetet? Kanske är det du som vill arrangera nästa Saxofonworkshop? Tveka inte att ringa/sms till distriktskonsulent Milda som berättar mer, 0733767794.

  Har du frågor om distriktsstämman, mötesförfarandet, handlingarna, eller dylikt? Hör av dig till distriktskonsulenten på milda.gontaite@rum.se

  Välkommen! 

  X