Musik är livsglädje!
Den här sidan omfattas inte av utgivningsbeviset för www.rum.se
 • Kategorier

 • Provspela till RUM:s blåslandslag!

  9 december, 2020 Okategoriserade mildagontaite

  RUM:s Blåslandslag vänder sig till dig som är 15-25 år och som vill ha en utmaning i ditt musicerande och nu är det dags att provspela till RUM:s blåslandslag!

  Vad är RUM:s blåslandslag?

  Varje år sätter vi samman en blåsorkester med Sveriges bästa unga musikanter. Om du blir uttagen, får du som landslagsspelare uppleva ett landslagsläger i Lunnevad med en efterföljande konsertperiod. Detta sker 2-14 augusti 2021.

  Landslagets ledareär en professionell dirigent, nämligen Helge Haukås. Han har inte bara har en lång karriär som dirigent utan harockså undervisat i dirigering vid Grieg-akademien i Bergen. Till sin hjälp har han instruktörer på samtliga instrument som alla är erfarna orkestermusiker.

  Landslaget är unikt i svenskt musikliv. En bättre blåsorkester finns knappast, eftersom förutsättningarna är helt unika för en amatörorkester. RUM:s blåslandslags repertoar är utmanande! Besättningen är också fulltalig och nivån sätts utifrån din egen förmåga. Du får två härliga sommarveckor med festlig musik
  och många nya vänner.

  HÄR kan du läsa mer om RUM:s blåslandslag.

  Provspelning

  För att komma med i RUM:s blåslandslag måste du bli antagen genom provspelning och nu är det dags att provspela.

  Provspelningen kommer 2021 att ske digitalt och spelas in. Du kommer inför din provspelning att få en länk skickade till den mailadress du anger vid anmälan.

  Datumen för provspelningen 2021 är 1-4 och 8-11 februari kl:16-21 samt 6-7 och 13-14 februari kl:13-18. I Doodlen väljer du den tid som passar dig av de tider som finns kvar.

  Provspelningen består av dessa delar:

  • ett självvalt stycke (om max 4 minuter)
  • en skala
  • ett avista-stycke
  • ett obligatoriskt stycke

  Det obligatoriska stycket kommer du att få tillgång till genom bekräftelsemejlet efter att du anmält dig.
  ANMÄL DIG HÄR TILL PROVSPELNING

  Finns det ingen tid som passar kontakta RUM på info@rum.se så snart som mjöligt.

  Lycka till!

  X