RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Kategorier

 • Medlems- och infoträff i Kungsbacka med RUM-Halland

  9 december, 2019 Okategoriserade victorjohansson

  RUM Halland bjuder in till en medlemsträff för föreningar och föreningsaktiva i Hallands län!

  Träffen har skjutits upp till senare denna termin. Ny info kommer inom kort! 

  Riksförbundet Unga Musikanter (RUM) samlar musik- och kulturföreningar för unga och verkar för att unga ska ha bättre förutsättningar för att utöva musik och kultur. Som medlem i RUM får föreningar hjälp och stöd för att kunna göra rolig verksamhet för barn och unga. Distriktsstyrelsen för RUM Halland vill träffa sina medlemsföreningar och aktiva i Halland. Därför bjuder vi in till en medlemsträff där vi berättar mer om RUM samt kommer ha workshop och bjuda på mat (och fika såklart).

  När: Söndag 26 Januari 11:00 – 15:00
  Var: Kungsbacka, Kulturhuset Fyren (Borgmästaregatan 6, 434 32 Kungsbacka)
  Hur: Alla hallänningar  som är intresserade av RUM är välkomna. Vi ser gärna att flera personer från varje förening kommer till träffen. Anmälan görs dock individuellt i formuläret nedan.
  Varför: Vi vill veta mer om våra medlemsföreningar, och vi tror att ni vill veta mer om RUM. Dessutom har vi gemensamma angelägenheter att diskutera. Plus att det alltid är trevligt och träffas och äta mat!

  Frågor om träffen skickas till distriktskonsulenten Victor på victor.johansson@rum.se

   

  X